Шукайте спершу Царство Боже
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 116

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 18.05.2024, 16:48

Головна » 2015 » Листопад » 25 » Гріх сквернослів’я
16:01
Гріх сквернослів’я

Гріх сквернослівя

      Порок сквернослів’я  - порок, який на превеликий  жаль в наш  час ми зустрічаємо на кожному  кроці.  Більшість людей вважають сквернослів’я звичним ділом, не задумуючись, який це страшний гріх! Сквернословлять всюди і завжди, навіть при цьому згадуючи Бога! Досить молоді люди, а то й діти заражені цією хворобою сквернословія, можна впевнено сказати від своїх же рідних  батьків!  Ми себе  називаємо християнами, цим гріхом порочимо нашу святу віру, бо навіть турки і татари невірні і ті не сквернословлять так, як це робимо ми!

   Якщо Ви раптом зранку йдете до храму Божого, намагайтесь  уникати сумнівного товариства для того, щоб не чути скверних слів інакше слух ваш буде оскверненим порочними словами!

  На жаль ми не тільки  чуємо скверні слова на кожному кроці, але й можемо бачити різного роду написи на стінах і т.д. це означає, що наш народ одержимий пороком сквернословія  і нічого не робить для того, щоб позбутись цієї поганої звички!  Величезна кількість дорослих людей не знають жодної молитви, а скверних слів незліченної кількості. Та й діти, які насамперед повинні вчитись  молитви, натомість найперше їхні  батьки вчать їх скверних слів своїм же прикладом, сквернословлячи при дітях!

  Який страшний гріх сквернословія! Апостол Павло пише: «Сквернослови Царства Божого не успадкують»

  Дорогі християни! Ми повинні  розуміти, що коли з наших уст виходять скверні слова, то ми оскверняємось тяжко, бо ми є Храмом Духа Святого! Ми оскверняємо свої уста, що колись були помазані святим Миром при нашому хрещені! Ми оскверняємо уста, які приймають святе причастя,  які цілують святі мощі, святий Хрест, ікони і т.д.

  Один чоловік, який все своє життя сильно сквернословив і Господь не міг терпіти цього страшного гріха, наслав недугу на нього. Зрозумівши, що кінець близький, чоловік за звичаєм захотів перед смертю  висповідатись перед Богом, але коли прийшов священик, цей чоловік не зміг висповідатись тому що онімів, Господь відібрав в нього дар мови! В такий спосіб Господь вказав на наслідки страшного гріха сквернословія. І так повторювалось десь три рази, як тільки священик йшов до дому, чоловік починав говорити, коли священик повертався до нього, він знову замовкав. Так і помер той чоловік з цим гріхом не отримавши від Бога можливості  покаятись!

 Дорогі браття і  сестри! Задумайтесь, чи хотіли б ви такої смерті і такої кари?!   

ЗА МАТЕРІАЛАМИ ІНТЕРНЕТ САЙТУ  http://www.skyt.if.ua/ ПОДАНО СВЯЩ. ІВАНОМ ГОЛУБОМ

Переглядів: 557 | Додав: oivanholub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz