Шукайте спершу Царство Боже
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 116

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 13:01

Головна » 2015 » Березень » 25 » ПІДСТУПНИЙ ЗАДУМ ДИЯВОЛА
10:59
ПІДСТУПНИЙ ЗАДУМ ДИЯВОЛА

ПІДСТУПНИЙ ЗАДУМ ДИЯВОЛА

       Сатана скликав всесвітній з'їзд бісів. У своїй вступній мові він сказав:

 - Ми и не можемо заборонити християнам ходити в церкву. Ми не можемо заборонити їм читати Біблію. Ми не можемо заборонити їм спілкуватися в Молитві з Богом. Як тільки вони встановлюють зв'язок з Христом — ми відразу втрачаємо владу над ними. Нехай вони ходять у свої церкви, але ми вкрадемо в них їхній час, так що вони, будучи завжди зайняті, не зможуть молитися і каятися в гріхах, і розвивати свої стосунки з Христом. Ви повинні перешкодити їм увійти в спілкування з Богом і підтримувати цей зв'язок протягом дня.

        —           Як нам це зробити? — закричали демони.

       — Займіть їх дрібницями і придумайте багато способів, щоб зайняти їхній розум різними непотрібними справами. А головне, вселіть їм жадобу до матеріальних благ та збагачення – до мамони. Нехай вони переймуться бажанням заробляти якомога більше грошей і купують собі машини, квартири, дачі. Нехай заробляють усе більше й більше грошей, щоб ходити в ресторани та кафе, щоб купувати дорогий, модний одяг, робити дорогий ремонт у квартирах і обставляти їх модними меблями. Спокушайте їх витрачати, витрачати і брати, позичати, брати багаторічні кредити і таким чином потрапляти в кабалу банків. А коли вони займуться бажанням особистого збагачення, гонитвою за мамоною, їм уже не буде потрібний Христос...

       Переконайте їхніх дружин затримуватися на роботі, а чоловіків – працювати по 6-7 днів на тиждень, 10-12 годин на день, щоб їм було ніколи займатися своїми сім'ями та вихованням своїх дітей. Не давайте їм проводити час з дітьми, щоб діти їх шлялися з ранку до ночі на вулиці і товаришували з дурними компаніями, тоді вони перестануть вчитися і з них нічого доброго не вийде. Тоді їхні сім'ї розпадуться і вони стануть самотніми, а ми їм від горя допоможемо спитися.

       Стимулюйте надмірно їхній розум так, щоб телевізори та комп'ютери в їхніх будинках працювали постійно, і вони якнайбільше часу проводили біля телевізора та комп'ютера і їм буде ніколи молитися. Стежте, щоб у кожному магазині та ресторані постійно звучала не християнська музика. Це заблокує їхній розум і зруйнує їхню єдність із Христом...

       Розкладіть на столах у кафе безліч журналів і газет. Бомбардуйте їхній розум новинами та рекламою 24 години на добу. Нехай на шляху їм впадають в око море рекламних щитів. Наповніть їхні поштові скриньки рекламою, каталогами для замовлення товарів поштою, інформаційними бюлетенями та пропозиціями безкоштовних товарів, послуг та оманливих надій.

      Показуйте в журналах і по телевізорі худих, гарненьких моделей, так щоб чоловіки повірили, що зовнішня краса – це найголовніше і стали б незадоволеними своїми дружинами.

       Зробіть так, щоб дружини були занадто втомленими, щоб любити своїх чоловіків уночі. Якщо вони не дадуть своїм чоловікам любові, якої вони потребують, чоловіки почнуть шукати її в інших місцях. Це швидко зруйнує їхні сім'ї!

      На Різдво та Великдень відволічіть їх святковою суєтою, концертами по телебаченню та п'яним застіллям, щоб вони не вчили своїх дітей істинному значенню Різдва та Великодня.

       Нехай навіть із відпустки вони повернуться втомленими. Зробіть так, щоб вони були завжди зайнятими, щоб поїхати на природу і помилуватися Божим творінням. Замість цього відправте їх у парки розваг, на спортивні заходи, ігри, концерти та у кіно.

      І нехай усі християни будуть вічно зайняті, зайняті, зайняті! Наповніть їх життя такою кількістю гарних справ, щоб у них не було часу шукати сили в Ісуса.

       Незабаром вони будуть жити і працювати, покладаючись тільки на себе, жертвуючи своїм здоров'ям і сім'ями заради своїх справ та гро¬шей.

       Це спрацює! Це був чудовий план!

       Біси з радістю відправилися на завдання, змушуючи християн усюди бути ще більше зайнятими і поспішати туди і сюди, залишаючи все менше часу для Бога, для молитви та своїх сімей. Питання в тому, чи вдався дияволові його задум? Судити вам!

За матеріалами преси подано свящ. Іваном Голубом.

Переглядів: 536 | Додав: oivanholub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz