Шукайте спершу Царство Боже
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 116

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 19:56

Головна » 2015 » Серпень » 22 » ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
11:40
ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Результат пошуку зображень за запитом "день незалежності"ШАНОВНІ ВІДВІДУВАЧІ САЙТУ!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 24 - ої річниці Незалежності України!

Результат пошуку зображень за запитом "день незалежності"

       Ця визначна дата навіки увійшла в історію нашої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни, адже саме в цей день 24 серпня 1991 року здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Та історичні умови складалися так, що на українській землі панували більш згуртовані центральною владою народи-сусіди. Та попри все українці боролися за свою свободу.

       Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків та крові сучасних героїв котрі захищають суверенітет України на Сході України від московської нечисті. Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. І цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого міста, до свого села та своєї України. Повірте, без цього дуже важко досягти поставленої мети. Вірю – ми її досягнемо

       Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави. Від усієї душі зичу всім  міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього України!

Любіть Україну у сні й наяву,

Вишневу свою Україну,

Красу її, вічно живу і нову,

І мову її солов’їну.

                                                      (Володимир Сосюра).

Результат пошуку зображень за запитом "день незалежності"

З повагою свящ. Іван Голуб.

Переглядів: 518 | Додав: oivanholub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz