Шукайте спершу Царство Боже
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 116

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 01:48

Головна » 2016 » Серпень » 31 » ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ
14:42
ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ

ДОРОГІ УЧНІ, СТУДЕНТИ, ПЕДАГОГИ, БАТЬКИ!

ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ - СПРАВЖНІМ ВСЕНАРОДНИМ СВЯТОМ МУДРОСТІ, ДОБРОТИ І ЛЮДЯНОСТІ.

       Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері навчальних закладів. Перед вами, молодими, відкрито всі дороги. Я глибоко вірю, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху.

       Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів чи аудиторій. І, звичайно, закличним дзвоником.

       Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

       Пам’ятаймо, що наше життя залежить не тільки від мети, яку ми перед собою ставимо, але також і від доброї дороги до неї. І тут не йдеться про те, що цю дорогу треба знайти – вона проста: «навчіться добро чинити; шукайте правди» (Іс.1,17). Життя залежить від того, яку дорогу ми виберемо, і цей вибір здійснюється щодня. Цей вибір проявляється у тому, як ми ставимось до наставників та викладачів, у щирості та приязності у стосунках зі своїми співбратами, у сумлінності у сповнюванні обов’язків, у чесності, у терпеливості, у жертовності. За словом ап. Павла: «поважайте тих, які серед вас працюють і які над вами в Господі старшують та на розум вас наводять. Шануйте їх за їхню працю. Живіть у мирі між собою» (1Сол.5,12-14). Навчіться бути солідарними, співчутливими, відповідальними один за одного: «Носіть тягарі один одного й тим виконаєте закон Христа. Коли хто думає, що він є щось, бувши нічим, - обманює себе самого. Кожний нехай добре перевіряє своє діло ...» (Гал.6,2-4).

       Але завжди може виникнути спокуса скоротити дорогу, обійти важкі місця вибравши шлях пристосування, лицемірства, підлабузництва... Проте так думаючи ми зраджуємо своєму покликанню, бо шукаємо не Божого, а людського. Будьмо уважні, брати, «усе перевіряйте; тримайте те, що добре, і стримуйтесь від усякого роду лукавства» (1Сол.5,21-23). Як пише ап. Петро: «ліпше бо, - коли така вже воля Божа, - страждати, робивши добро, ніж зло творивши» (1Петр.3,17).

      І нехай Господь дарує нам мудрість, щоб побачити цю добру дорогу, мужність – щоб її обрати, терпеливість та вірність – щоб нею йти з пам’яттю про Бога та тих, до кого нас послано.

      Нехай Господь благословить усіх Вас на добре навчання та виховання, Вашому директору та усім наставникам і викладачам нехай додає натхнення і підтримку. А Ви, дорогі батьки та родичі, постійно моліться за своїх дітей.

      Нехай благодать Господа Нашого Ісуса Христа, і любов Бога, і Отця, і Причастя Святого Духа буде з усіма вами. Амінь.

Слава Ісусу Христу!

З повагою свящ. Іван Голуб

Переглядів: 389 | Додав: oivanholub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz