Шукайте спершу Царство Боже
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 116

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 07:33

Головна » 2014 » Вересень » 5 » РОЗДУМИ ПРО БІБЛІЮ
23:57
РОЗДУМИ ПРО БІБЛІЮ

Роздуми про Біблію

       Минають роки, століття і навіть тисячоліття, у світі змінюється покоління за поколінням, з розвитком суспільства змінюються закони, постанови, але попри всі перипетії людства є одна книга яка змінюється хіба, що за форматом, а зміст її залишається вже багато віків без змін. Всі Ви зрозуміли, що цією книгою є Біблія або Святе Письмо.

       Біблія це Книга книг, найважливіший, найбільше читаний, перекладуваний твір. Впродовж віків ця неоціненна книга, була і залишається наймудрішою, а відповідно найпопулярнішою книгою серед людей. Із цієї книги люди черпають мудрість, з неї дізнаються про істину, з неї беруть поради, які використовують у різних життєвих ситуаціях.

       Важливим моментом, є те, що до мудрості Біблії вдаються не лише християни чи богослови, часто рядки і вислови з неї цитують люди котрі навіть не читали цю книгу, вважаючи, що вживані ними вислови, це слова якихось видатних людей, філософів, письменників, державних діячів. У цьому і є таємниця актуальності Біблії, її мудрість проходить крізь віки і торкається кожного не залежно від віку чи суспільного становища. Хоч на жаль сучасне суспільство охоплене матеріальним хаосом, але попри все воно хоча б час від часу звертає свій погляд до Бога і відповідно до Біблії особливо це відбувається коли людина потрапляє у складну життєву ситуацію.

       На мою думку якби сучасне людство звернуло особливу увагу на ті настанови, поради, заповіді які пропонує нам Біблія, у світі панували б мир і злагода, особливо, слід звернути увагу на Біблію нашим українським можновладцям, щоб Біблія для них стала настільною книгою з якої б вони черпали наснагу для розбудови нашої держави. Лише тоді суспільні норми і закони виконуватимуться, а країна поступово набуде того розвитку і рівня добробуту на які заслуговує.

       Всім нам потрібно пам’ятати, що Біблія, це вічне і цілюще джерело, яке ніколи не виснажиться і ніколи не змаліє. І як вже було сказано, що у певний історичний період змінюються умови і обставини, досягнення у різних галузях, але людина залишається завжди тією самою із тією самою свідомістю, якою вона була від початку і так само, як і колись вона потребує доброго і справедливого порадника, наставника і поводиря, а ним є Бог, а Бога ми пізнаємо у всій Його повноті тільки через Біблію.

       Тож нехай ця свята книга буде тим дороговказом у нашому земному житті, який допровадить нас до вічного блаженства у Царстві Небесному.

СВЯЩ. ІВАН ГОЛУБ. ВИКЛАДАЧ ЛПБА УПЦ КП

Переглядів: 926 | Додав: oivanholub | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz