Шукайте спершу Царство Боже
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 116

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 23:04

Головна » 2013 » Лютий » 28 » Слово яке може зцілювати
16:06
Слово яке може зцілювати
Слово яке може зцілювати
        У громадському транс­порті та магазинах, на вулиці, роботі та вдома, як і будь-якому іншому місці, можна почути лише одне — постійне незадоволення чимось, безконечні нарікання та скарги. Ось саме ця наша негативна звичка є однією з основних причин усіляких бід. Комусь не подобається наша молодь, хтось має безліч пре­тензій до керівництва на ро­боті, інші — до влади, є й такі, які із задоволенням поміняли би все і всіх… Правда, тільки не себе.
       Через призму свого негати­візму ми сприймаємо цей світ і все, що навколо нас, виставля­ючи йому безліч претензій та власних незадоволень. Наш егоїзм засліпив нам очі так, що ми почали втрачати відчуття реальності, забуваючи притім, що цей світ — лише відобра­ження кожного з нас. 
       Кожної миті з уст людей злі­тають слова, які володіють за своєю природою силою та енергією. Наділяючи сказане вірою, на кожному кроці ми маємо можливість бачити до­кази власних переконань. Тому не дивно: той, хто увесь час розказує, як і що йому болить, щоразу отримує підтверджен­ня цього. Той, хто нарікає на свою бідність та говорить про брак грошей — зазвичай ніколи не живе в достатку. Підтвер­дження цих фактів можна зна­йти, якщо не у власному житті, то в житті знайомих нам людей.
       Часто люди, котрі мають проблеми зі здоров’ям, на­справді хочуть цього, як дивно це не звучало б. Ходіння по лікарнях, аптеках і система­тичні нарікання на стан здоро­в’я рідним, близьким та прос­то знайомим стають частиною їхнього способу мислення і життя. Фокус їхньої свідомості майже увесь час спрямований на пошук негативних явищ у їхньому житті. 
       Телебачення та ЗМІ, відмінно виконуючи свою місію, допома­гають таким людям, постачаючи їм у достатній кількості фак­ти про численні катаклізми, катастрофи, біди і проблеми на всяк смак. І, на перший погляд, саме це і сприймається ними як істинна реальність.
       Лише одне-єдине слово, за пе­вних умов, має силу продемон­струвати справжній Стан речей та зробити диво для будь-якої людини. Кожен, хто оволодіє цим, без сумніву, могутнім та чарівним словом, має можли­вість змінити будь-яку сферу свого життя. Воно зцілює від хвороб, дає людині безмежну силу, бажання жити і багато інших можливостей. Це слово кожен з нас знає, але чомусь так рідко вживає в повсякденному житті. Звичайних п’ять букв, які зцілюють і змінюють усе, — ДЯКУЮ
       Навчіться дякувати продав­цеві в магазині за якісне обслу­говування. Почніть дякувати своїм батькам, дітям, чоловікам та жінкам за кожну найменшу дрібницю. Маючи незадовіль­ний стан здоров’я, негайно по­чинайте дякувати за своє зці­лення і за міцне здоров’я.
       Наприкінці кожного дня, перш ніж заснути, подякуйте за все, що відбулося, за кожну лю­дину, за кожну подію, за все-все, навіть якщо ви наразі не ро­зумієте цінності цього у вашому житті. Прокинувшись зранку, перша думка, яка повинна з’я­витися у вашій голові, — це вдячність за ще один прекрас­ний день, попри те, що зараз не все так, як вам того хотілося б. 
       Не спиняйтеся і не переставайте дякувати за кожну про­житу мить, за сонце, дощ, ві­тер. Повірте, у цьому світі є безліч людей, котрі не мають багато з того, що є на даний момент у вас.
       Через якийсь проміжок часу ви починаєте помічати те, чого ніколи до того не зауважували. Помічаєте першу травинку чи перший листочок, які почина­ють з’являтися з настанням ве­сни. Спів пташки буде видава­тися надзвичайно ніжним і милозвучним. Що б ви не роби­ли і де б ви не були, вам почне траплятися дедалі більше гар­них та позитивних людей. Буде вдаватися кожна справа, за яку б ви не бралися, а перешкоди зникатимуть, якою дорогою б ви не пішли. Кожна дрібничка і кожна мить у житті приноситиме вам безліч позитивних емоцій та радості. Поступово ви почнете ставати тим, ким ви завжди були всередині, тим, хто насправді відповідає вашій внутрішній сутності. Ваше се­рце розкриється, і любові у ва­шому житті ставатиме більше та більше… 
       Згадайте, саме такими в ди­тинстві ми всі й були, прийма­ючи і люблячи себе, і весь світ тоді любив нас, ми відчували себе захищеними, у безпеці. 
У силу певних причин та об­ставин кожен із нас виховував­ся в різних сім’ях та родинах, різні вихователі та вчителі на­вчали нас, середовище, у яко­му ми зростали, впливало на нас і формувало наші цінності та світогляд. Також усі ми має­мо власний життєвий досвід. 
       Але, попри те все, між нами багато спільного. Самим жит­тям для людини закладено ба­гато можливостей змінити щось просто-таки зараз. Якщо хвороби чи будь-які інші нега­разди мають місце у нашому житті, можна вже нині почи­нати рухатися в бік змін. А по­чати все можна з одного-єдиного слова ДЯКУЮ!
За матеріалами преси підготував свящ. Іван Голуб
Добрий лікар №18, 22.09.2011 – 6.10.2011 року с.32
Переглядів: 521 | Додав: oivanholub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Петро  
0
Дякую, Отче Іване, за цікаву, мудру і захоплюючу статтю!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz