Шукайте спершу Царство Боже
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 116

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 10:26

Головна » 2014 » Серпень » 20 » РОЗДУМИ НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
21:12
РОЗДУМИ НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

РОЗДУМИ НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

       Наближається святковий для всіх українців день – двадцять четверте серпня, ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ, так хочеться усмішок і пісень, але на серці чомусь біль і смуток. Україна зустрічає свій двадцять третій день незалежності під звуки артилерійських канонад на Сході України та гіркі ридання матерів, наречених, дружин, дітей, котрі втратили своїх синів, чоловіків, коханих, батьків на цій війні. Гинуть молоді хлопці – герої патріоти. Адже, в їхніх серцях були викарбувані слова Українського гімну: «Душу й тіло ми положим за нашу свободу, і покажем, що ми браття козацького роду…». Ці ГЕРОЇ стали в перших рядах, на захист своєї Вітчизни від російського агресора. Так само, як колись кликала кров старозавітного Авеля, їхня кров кличе до нас, пам’ятати слова великого генія українського народу, який також віддав своє життя за незалежність України, Василя Симоненка: «Все на світі можна вибирати сину, вибрати не можна тільки Батьківщину». Тому, кожен Українець повинен пам’ятати, що Україна в нас одна і кожен хто вважає себе українцем повинен докласти максимум зусиль для того, щоб Україна була не тільки єдиною, але й сильною і процвітаючою державою.

       23-тій день незалежності нашої держави випадає на недільній день і багато хто з нас піде до храмів Божих. Зараз Україна переживає важкі часи, тому прийшовши до храму, відкладімо всі життєві турботи і єдиним серцем і устами просімо Господа, щоб Він вислухав багаточисельні молитви українського народу і благословив нас Своїми щедротами і милосердям та подав нам сили і розважливості припинити криваву війну на Сході України.

       Сьогодні Україна потребує з нашого боку нових зусиль. І немає значення, в якому куточку України ми народилися та якою мовою розмовляємо. Важлива лише доля Батьківщини й наше спільне майбутнє.

       День незалежності України – це свято українців різного етнічного походження і віросповідань. Але вважати його своїм за правом можуть тільки ті люди, які працюють над зміцненням і зростанням нашої України. Хто ж ці люди? Це ті, котрі дотепер не зрадили свого первородства, не йдуть і не продаються за рублі, долари чи євро в рабство представникам інших народів та держав, не паплюжать гідність своєї нації і своїх переконань.

       Тому, дорогі Українці Сходу і Заходу, Півночі і Півдня незалежно від конфесійної приналежності підносьмо свої молитви до Всемилостивого Бога, щоб свято було запорукою збереження миру, спокою і злагоди в Україні, щоб Господь благословив нас та допоміг у всіх добрих трудах і починаннях на благо нашої багатостраждальної матері України!

Бо, благословенна у віках земля

З хлібами щедрими під небом синім.

Велично й впевнено зійшла зоря

Нової України!

Вона в моїй душі, в серцях людей,

У радощах та у скрутну годину.

Ім'я її прекрасне і святе —

Повіримо в Україну!

Вона добро несе в новітній світ,

Довічну віру й пісню солов'їну.

Тож пам'ятаймо пращурів завіт —

Любити Україну!

Правічна і нескорена земля

Хлібами сходить у прийдешню днину.

Допоки світить праведна зоря -

Шануймо Україну!

У кожнім роді – незборима міць,

А купно всі ми – моноліт держави.

Ми не загинемо в борні,

Бо нині всі за волю встали.

На український древній рід

Такі державні заложив основи,

Що скільки буде існувати світ,

Нас не здолають у житті ніколи.

Ми різні з материнської колиски,

Та всі ми діти щирої землі.

В родині вільній всі ми – українці

Ми України доньки і сини.

Нехай благословить нас Бог!

ІЗ СВЯТОМ ВАС ДОРОГІ УКРАЇНЦІ!

З повагою свящ. Іван Голуб.

Переглядів: 626 | Додав: oivanholub | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz